booked.net

W001428/2019

facebook

radioteam

Intelcom 6os csatorna

Facebook

Rehab Critical Mass‎Csakis, aki bírja az esőt és hideget

5. Rehab Critical Mass felvonuláson……

Gyertek ünnepeljük meg együtt március 14-én az,

SZÁMÍT A SZAVUNK :) - ez a téma!

Tovább

 A kormány és a főváros a teljes körű akadálymentesítés mellé állt – A MEOSZ meggyőzte a döntéshozókat

Elérte a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) a kormány és a főváros képviselőivel folytatott szerdai egyeztetésen, hogy az M3-as metró 20 állomása közül már 18 akadálymentes lesz.

Tovább

Önkéntes segítőket keresünk!

 Az Önállóan lakni-közösségben élni    mozgássérült érdekvédelmi csoport azért küzd, hogy javuljanak a mozgáskorlátozott emberek önálló életvitelének feltételei Magyarországon.

Tovább

Kabinokkal oldanák meg a 3-as metró kibővített akadálymentesítését

Tovább

A lakhatás öt árnyalata

Csoportunk fő célkitűzése, hogy minden mozgássérült ember szabadon eldönthesse, hogy hol és hogyan szeretne élni.

Tovább

Négy keréken a világ- gyermekvállalás

Szeretnélek kicsit bevezetni benneteket az én világomba, ami négy keréken gurul és azon kívül rengeteg segítségre szorul. Ma egy kicsit a gyermekvállalás kérdését járom körül az életemen keresztül. Amikor azt mondja az ember, hogy kerekesszék, mindenki arra gondol, amit többet lát /talán/, amikor tolják az embert vagy önmaga tekeri azt.

Tovább

Hruskó Erika angolra gyűjt

Jótékonysági kampány

“Egy doboz cigi ára”


„Egy doboz cigi ára”

Fektess be a tanulásba, mindössze egy doboz cigi árával

Hruskó Erika vagyok, kerekesszékben élek, de a szellemem ép és szárnyal. Mozgássérültségem oka, hogy erősen reumás vagyok, és ez érintette az összes végtagomat. Soha nem a hiányosságaimra, hanem a bennem lévő lehetőségekre, vágyakra fókuszáltam. Egész életemben ahol tudtam és kellett, ott segítettem. Most eljött a pillanat, hogy magamnak kérjek segítséget. Több diplomán van, teljes értékű munkát végzek, adófizető állampolgár vagyok. Önkéntes munkákat is végzek, jó ügyek mellé állok. Számos díjban és elismerésben részesültem már. Folyamatosan küzdök, hogy a fogyatékkal élő emberek számára is – így nekem is – a világ egy jobb és élhetőbb hely legyen. A tovább fejlődésemben és céljaim elérésében most azonban megakadtam. Beszélt angolra lenne szükségem, hiába van meg a nyelvvizsgám, még sincs használható, magabiztos nyelvtudásom. Most végre találtam egy olyan iskolát, ami ebben segítene nekem mert beszédközpontú. De sajnos a tandíját már nem tudom kigazdálkodni a jelenlegi béremből. Ezért most túllépek saját magamon, félre teszem a büszkeségem és most magamnak kérek segítséget a tandíjam összegyűjtéséhez. Ha, akadna 600 jó ember, aki 1000 Ft-ot tudna nekem adományozni –ami közel egy doboz cigi ára – már meg is lenne a pénzem a tandíjra. Kedves ismerőseim, barátaim az álmom megvalósításához szeretném kérni a segítségeteket. Kérlek titeket tehát, ha módotokban áll, segítsetek nekem ebben! Köszönöm szépen, hogy időt szántál rám és elolvastad az üzenetemet!

Szeretettel: Hruskó Erika

Hogy tudsz segíteni? minimum 1000 Ft-ot utalhatsz az alábbi számlaszámomra:11773030-10836945-00000000 OTP Bank- kedvezményezett: Hruskó Erika


Eddigi cikkekből egy pár rólam,tőlem, munkásságomról:


https://index.indavideo.hu/…/Fogyatekos_Mikulas-razzia_a_be…


https://www.nlcafe.hu/cimke/hrusko-erika/


https://www.youtube.com/watch?v=xRWRF4uxcQY


https://www.youtube.com/watch?v=62ED1io4E5s


https://www.youtube.com/watch?v=EFGhez6g8yU


https://merce.hu/author/hrusko-erika/


https://www.1000wordsmagazine.com/…/a-parommal-elek-nem-a…/…


http://orientpress.hu/…/2018-12-06_tobb-mint-30-vallalat-ka…

FACEBOOK OLDALAINK

TOVÁBBI LINKEK

W001428/2019

Üzenj nekünk Dalkérés! Rádió Player különablakba